M-power you

Loopbaancoaching voor (young) professionals

Wanneer je het hebt over loopbaancoaching denken veel mensen direct aan het switchen van baan. Dat hoeft absoluut niet het geval te zijn. Negen van de tien mensen die ik begeleid willen juist meer energie uit hun huidige baan halen.

De redenen om te beginnen met een individueel loopbaancoachingstraject lopen uiteen, maar zijn meestal terug te brengen tot twee hoofdredenen. Het kan zijn dat je het gevoel hebt iets te missen in je werk, een stuk passie of bezieling. Of je merkt dat er een blokkade is, die verdere ontwikkeling in de weg staat.

loopbaancoaching
loopbaancoaching

Werken vanuit passie en bezieling

Heb je het gevoel dat er iets mist in je werk? Wil je acteren vanuit passie en bezieling, maar wordt je denken vooral geleid door werkdruk? In een individueel coachingstraject krijg je inzicht in wat je als persoon het allerliefst wil realiseren, welke talenten je daarbij kunt inzetten en waarin voor de organisatie de grootste waarde en kracht ligt.

Ik werk als (systemisch) loopbaancoach en kijk ik op een systemische manier naar loopbaanthema’s. Denk hierbij aan biografie, tafelopstellingen, dromen en keuzes maken. Op deze manier wordt jouw loopbaanvraag in een breder perspectief onderzocht.

 

Wat levert het je op?
  • Je krijgt inzicht in de samenhang van je talenten en hoe je ze optimaal inzet voor jezelf, je relaties en je werk
  • Je groeit in je persoonlijk leiderschap, zelfvertrouwen en zelfbewustzijn
  • Je krijgt helderheid over jouw persoonlijke en professionele missie en krijgt meer focus op je werk
  • Zowel professionele als persoonlijke ontwikkeling krijgen een flinke stimulans

Blokkades wegnemen

Loop je op dit moment vast in je werk, is de samenwerking met je leidinggevende niet goed, ziet men je binnen de organisatie niet staan? In een aantal coachingsessies brengen we je vraag in kaart en help ik je anders te handelen in dergelijke situaties.

Wat levert het je op?
  • Je ontdekt jouw belangrijkste energy drains, patronen, ineffectief gedrag en of belemmerende gedachten
  • Je leert ineffectief gedrag om te zetten in effectief en doeltreffend gedrag
  • Je leert handelen vanuit je kernwaarden en eigen kracht
  • Je groeit in je persoonlijk leiderschap, zelfvertrouwen en zelfbewustzijn
  • Je weet jezelf met impact te presenteren

Interesse in loopbaancoaching?

Voel je je aangesproken en lijkt het je wat om een coachingstraject in te gaan? Neem dan vrijblijvend contact met me op.

Besluiten we aan de slag te gaan, dan starten we altijd met een intakegesprek van ca. 1,5 uur. In deze intake stellen we samen het coaching traject op. We maken concrete afspraken, bepalen de doelen en bespreken hoeveel sessies van 1 tot 1,5 uur we daarvoor nodig hebben.

Mijn genoten opleiding is gecertificeerd door:  

nobco-logo

Mandy van de Wetering © 2024. Idee en realisatie Hatsik