Interim HR ondersteuning

Ben je op zoek naar tijdelijke versterking van de HR-afdeling vanwege onderbezetting, tijdelijke vervanging van een collega of extra hulp bij HR projecten?

Met mijn brede actuele kennis van HR en mijn ruime advies- en managementervaring ben ik in staat om snel ondersteuning te bieden op operationeel, tactisch of strategisch niveau.

Veelzijdige HR-professional

Ik ben een HR-professional met een luisterend oor en oog voor de mens. Met meer dan 20 jaar ervaring ben ik breed georiënteerd en heb mijn sporen verdiend op het gebied van organisatie-inrichting, grootschalige reorganisaties, project- en procesmanagement.

Dagelijks opereer ik op het snijvlak van de harde en zachte kant van organisatievraagstukken. Mijn vermogen om snel analyses te maken, te plannen en te organiseren zorgt ervoor dat ik snel tot resultaten kom. Ik combineer gestructureerd projectmanagement met een stevige kennis van HR processen, zonder daarbij de mens uit het oog te verliezen.

Ik werk graag in een complexe werkomgeving waar (ingrijpende) veranderingen aan de orde van de dag zijn. Het beste kom ik tot mijn recht in interim- en projectmanagement rollen op het gebied van organisatie-inrichting en ontwikkeling.

4b. Mandy

Recente ervaringen

Recente resultaten
Recente projecten

“Mandy is een betrouwbare gesprekspartner. Als zelfstandig ondernemer heb ik veel aan haar adviezen en inzichten. Met haar jarenlange ervaring helpt ze me tevens verder met de praktische zaken op HR-gebied.”

SE

Suzette Eeltink

eigenaar Suriname Holidays

“Dankjewel Mandy voor je belangrijke en waardevolle werk voor ilionx, we hebben een jaar lang van jouw kennis en kunde gebruik mogen maken en ik zal niet nalaten om je van harte aan te bevelen!”

HB

Hans Bijlsma

COO ilionx BV

Mijn genoten opleiding is gecertificeerd door:  

nobco-logo

Mandy van de Wetering © 2024. Idee en realisatie Hatsik