Heb je nog vragen om te bepalen of ik de juiste persoon voor jou ben? Neem gerust contact met me op. Ik help je graag verder.

Met ziel en zakelijkheid

Mijn passie is om professionals te empoweren in hun ambities en talenten om daarmee in het (werkende) leven het verschil te maken. Waar ben je nou echt goed in, waar word je nou echt blij van en welke betekenis wil je aan jouw leven en werk geven? Dat zijn vragen die me als coach bezighouden.

Ik heb een achtergrond in Human Resources en ben de afgelopen 20 jaar werkzaam geweest binnen diverse HR-functies binnen de zakelijke dienstverlening en leisure. In deze rollen begeleidde ik o.a. managementteams bij reorganisaties en bij het ontwikkelen van talent.

De persoonlijke ontwikkeling van medewerkers heeft mij in mijn werk als HR-manager altijd geboeid. Te vaak heb ik mensen gezien die niet in hun kracht stonden of energy drains hadden en daardoor niet meer effectief waren in hun werk. Hoe zonde is dit?! Dat is voor mij de motivatie geweest om me naast interim HR-werk te gaan storten op coaching en training. Daarbij werk ik met ziel en zakelijkheid. Want met een gezonde dosis ambitie om persoonlijke en zakelijk doelen te bereiken is niets mis.

Als zelfstandig ondernemer houd ik me bezig met coaching op het gebied van carrièrevraagstukken, training op het gebied van effectiviteit en advies over ontwikkelvraagstukken in organisaties. Daarbij vind ik het belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn in alle puurheid en echtheid.

Mijn genoten opleiding is gecertificeerd door:  

nobco-logo

Mandy van de Wetering © 2023. Idee en realisatie Hatsik